Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ 2016 Στ΄ ΕΣΣΟ 
ΣΤΟ Κ.Ε.Υ.Π. ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

    Παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Νικολάου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στο Κ.Ε.Υ.Π. Λαμίας η τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της Στ΄ ΕΣΣΟ 2016.
 
  
    Την ημερήσια διαταγή εκφώνησε ο Διοικητής του ΚΕΥΠ, Ταξίαρχος, Ελευθέριος Παπαδόπουλος, ενώ χαιρετισμό, προς τους ορκισθέντες, απηύθυνε ο εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), Υποστράτηγος, Αναστάσιος Τσιάλτας




 Την τελετή ορκωμοσίας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αποστολόπουλος, εκ μέρους του Δήμου Λαμιέων οι αντιδήμαρχοι, Δημήτρης Κυρίτσης και Στέλιος Καραγιάννης, ο πρώην Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Κ. Καραμανλή, Κώστας Σταϊκούρας, ο Διοικητής της 63 ΜΕ Συνταγματάρχης Δημήτρης Γουργιώτης, ο υποδιοικητής του ΚΕΥΠ, Αντισυνταγματάρχης, Ζήσης Μούκας, Αξιωματικοί του ΚΕΥΠ και άλλων μονάδων της περιοχής, εκπρόσωποι αξιωματικοί της ΓΕΠΑΔ Στερεάς και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, εκπρόσωποι του Λιμενικού, της αεροπορίας, αντιπροσωπεία του Ερυθρού Σταυρού, των Εφέδρων, συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων.


  Τον Σ.Ε.Α.Ν. Φθιώτιδας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρός του κ. Παπαχρήστος Αθανάσιος και το μέλος του Δ.Σ. κ. Στάικος Ευθύμιος.


(Φωτογραφίες από τον ιστότοπο efthia.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.