Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ Σ.Ε.Α.Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ (2)


   Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 η Ετήσια Συνεστίαση του Σ.Ε.Α.Ν. Φθιώτιδας στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Λαμίας.

   Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Ν. Φθιώτιδας κ. Παπαχρήστος Αθανάσιος σε σύντομο λόγο του αναφέρθηκε στους σκοπούς και την προσφορά του Συνδέσμου στο κοινωνικό σύνολο και στις Ένοπλες Δυνάμεις και στο επικείμενο 10ο ΠΑΣΕΦΑ που θα διεξαχθεί στη Λάρισα τον Μάρτιο.
   Ο Σ.Ε.Α.Ν. Φθιώτιδας με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του τίμησε τα μέλη του που υπηρέτησαν το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Β΄ Βαθμό της από θέση ευθύνης και συγκεκριμένα τους κ. Ευθύμιο Καραΐσκο (νυν Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας), τον κ. Τιμπλαλέξη Δημήτριο (πρώην Αντινομάρχη Φθιώτιδας και πρώην πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου Φθιώτιδας), τον κ. Τσώνη Νικόλαο (πρώην Αντινομάρχη Φθιώτιδος) και τον κ. Μπέτσο Νικόλαο (πρώην αντιπεριφερειάρχη Στερεάς).
Απονομή στον κ. Καραΐσκο

Απονομή στον κ. Τιμπλαλέξη 

 Απονομή στον κ. Τσώνη

Απονομή στον κ. Μπέτσο

   Κατόπιν έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας με τυχερή την ιατρό Πρεμέτη Στυλιανή, σύζυγο μέλους του Σ.Ε.Α.Ν. Φθιώτιδας. Ακολούθησε γλέντι μέχρι πρωίας.

   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Στυλίδας κ. Απόστολος Γκλέτσος και ο πρώην Δήμαρχος Λαμιέων κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.