Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ 2017 A΄ ΕΣΣΟ 
ΣΤΟ Κ.Ε.Υ.Π. ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

  Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στο Κ.Ε.Υ.Π. Λαμίας η τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της Α΄ ΕΣΣΟ 2017.  

   Την ημερήσια διαταγή εκφώνησε ο Διοικητής του ΚΕΥΠ, Ταξίαρχος, Λευτέρης Παπαδόπουλος, ενώ χαιρετισμό, προς τους ορκισθέντες, απηύθυνε ο εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), Υποστράτηγος, Τάσος Τσιάλτας.

   Τη σημερινή τελετή στο ΚΕΥΠ τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καρα’ί’σκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θανάσης Καρακάντζας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Κλειτσάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Λαμιέων Μάρκος Τσιτσίας, εκπρόσωπος του βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ Χρήστου Σταϊκούρα, οι πρώην βουλευτές Ελένη Μακρή-Θεοδώρου και Θόδωρος Χειμάρας, ο νέος ΓΕΠΑΔ Στερεάς Νίκος Γεωργακόπουλος, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας, Αστέριος Μαντζιώκας, εκπρόσωπος των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, ο διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας Πάνος Ζυγούρης, ο υποδιοικητής του ΚΕΥΠ Λαμίας Ζήσης Μούκας, Αξιωματικοί του ΚΕΥΠ και άλλων μονάδων της περιοχής, αντιπροσωπεία του Ερυθρού Σταυρού, των Εφέδρων, συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων.


   Το Σ.Ε.Α.Ν. Φθιὠτιδας εκπροσώπησαν, ο Πρόεδρός του κ. Παπαχρήστος Αθανάσιος και το μέλος του Δ.Σ. κ. Φούντας Παρασκευάς.

[Κείμενο και φωτογραφίες από τον ιστότοπο: www.efthia.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.