Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ 2016 Ε΄ ΕΣΣΟ

Η ορκωμοσία  νεοσύλλεκτων της 2016 Ε' ΕΣΣΟ  έγινε παρουσία των Στρατιωτικών και Πολιτικών Αρχών του τόπου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Νικολάου.

Πέραν των επισήμων στο ΚΕΥΠ παρευρέθησαν και πολλοί Λαμιώτες καθώς σε σύνολο 600 περίπου νεοσυλλέκτων πάνω από τους 180 κατάγονται από την ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.


 Την ημερήσια διαταγή εκφώνησε ο Διοικητής του ΚΕΥΠ, Ταξίαρχος Ελευθέριος Παπαδόπουλος, Στην τελετή Ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της  2016 Ε΄ ΕΣΣΟ παρέστη το πρωί στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος. Στην τελετή παρέστησαν επίσης μεταξύ άλλων ο Yποστράτηγος Τσιάλτας Αναστάσιος, Διευθυντής Σώματος Υλικού Πολέμου, ο Διοικητής του Κέντρου Ταξίαρχος Ελευθέριος Παπαδόπουλος, ο Υποδιοικητής και οι Αξιωματικοί του ΚΕΥΠ και Διοικητές άλλων Μονάδων της περιοχής, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Στρατηγός Ανδρέας Αποστολόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδος Ταξίαρχος Μιχαήλ Πάππος,  ο Δήμαρχος Στυλίδος κ. Απόστολος Γκλέτσος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων κ. Αθανάσιος Κλειτσάκης, ο Λιμενάρχης Στυλίδος κ. Ιωάννης Κοντοστέργιος, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής καθώς και πολλοί συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων οπλιτών. 

Μετά την τελετή παρετέθη μικρή δεξίωση.
   Tο Σ.Ε.Α.Ν. Φθιώτιδας εκπρόσώπησαν ο Πρόεδρός του κ. Παπαχρήστος Αθανάσιος και τα μέλη του Δ.Σ.  Φούντας Παρασκευάς και Στάικος Ευθύμιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.