Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Φθιώτιδας ενημερώνει τα μέλη του ότι με σχετική Υπουργική Απόφαση (Φ.493/1/157718/19-5-16), ΟΛΕΣ οι Ταυτότητες που έχουν εκδοθεί έως 19 Μαΐου 2016 παύουν να ισχύουν και θα πρέπει να αντικατασταθούν με νέου τύπου ταυτότητες
Γι αυτόν το λόγο καλούνται όλα τα μέλη μας να υποβάλουν εκ νέου δικαιολογητικά για την έκδοση νέου τύπου ταυτότητας. Τα δικαιολογητικά και την αίτηση θα τα βρείτε και στην ιστοσελίδα μας, όπως και στην ιστοσελίδα της ΔΕΠΑΘΑ.
Ειδικότερα, χρειάζεται:
1. Αίτηση (η οποία θα συμπληρωθεί στα γραφεία του Σ.Ε.Α.Ν. Φθιώτιδας)
2. Πιστοποιητικό Τύπου Α΄ (τελευταίου τριμήνου)
3. Δύο (2) φωτογραφίες  (έγχρωμες, πρόσφατες,σε λευκό φόντο, καθαρές, με πολιτική περιβολή, χωρίς κάλυμμα κεφαλής, κατά μέτωπο (ανφάς), διαστάσεων 3 εκ Χ 3 εκ.
4. Ομάδα Αίματος (ο Έφεδρος Αξιωματικός απλώς να την γνωρίζει, δεν χρειάζεται κάποιο πιστοποιητικό)

* ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, εξαιτίας ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ, ΦΘΟΡΑΣ του παλαιού ή ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την αρχική χορήγηση, στην οποία θα αναγράφεται το αιτιολογικό της έκδοσης του νέου ΔΤ. Το αυτό ισχύει και για την αντικατάσταση του μέχρι πρότινος εκδιδόμενου τύπου ταυτότητας με αυτή ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ, το δε “παλαιό” ΔΤ θα πρέπει να επισυνάπτεται στην αίτηση για αντικατάσταση.
* Η πιστοποίηση της απώλειας, θα πρέπει να γίνεται με υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 που θα υποβάλλει ο απωλέσας, στον ΣΕΑΝ
* Σε περίπτωση κλοπής να συνυποβάλλεται και η δήλωση συμβάντος στην αρμόδια αστυνομική αρχή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία του Συνδέσμου ή στην ιστοσελίδα μας: seanfth.blogspot.gr.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Παπαχρήστος Αθανάσιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.